Kevätkokous 2020

Warkaus-seuran sääntömääräinen kevätkokous järjestetään perjantainan 19.6.2020 klo 16.00 Kotiseutukeskuksella.

Ennakkoilmoitukset kahvitarjoilun vuoksi pyydämme joko sähköpostitse leppis1965@gmail.com, tai puhelimitse 040 849 6665/ Nea Ikonen.

Tervetuloa!

KOKO PERHEEN JUHANNUSJUHLA!

Perjantaina 19.6.2020 Kotisetukeskuksella musiikki soi, muuripohjanlettu tuoksuu ja kokko palaa! Tervetuloa koko perheen voimin tanssimaan juhannussalon ympärillä, nauttimaan keskikesän taiasta ja herkuttelemaan !

(Noudatamme tietenkin vallitsevaa metsäpalovaroitustilannetta mitä tulee kokon sytyttämiseen.)

kokko.jpg

Warkaus-seuran jäseneksi?

Tiesitkö, että Warkaus-seuraan voi liittyä kuka vaan ja helposti! Peräänkuullutamme uusia jäseniä jotka haluavat tavalla tai toisella olla mukana vaikuttamassa ja varjelemassa kotiseutuamme! Kotiseutu, ja sen ympärillä tehtävä vapaaehtoistyö on hyvin laajaa ja mielenkiintoista, jokaiselle löytyy varmasti jotain mikä kiinnostaa ja missä on hyvä.

Jos aika ei riitä kaikkeen, voi myös ryhtyä kannatusjäseneksi.

Jos olet kiinnostutu kuulemaa lisää tai halaut tietää enemmän, ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin, puheenjohtajaan tai tämän sivuston "liity jäseneksi"- lomakkeen kautta! Yhteystiedot löytyvät välilehdeltä "Hallitus 2020/ Yhteistiedot".

Tyyskän rakennus 160 vuotta

Varkauden vanhin, käytössä oleva asuinrakennus täytti 1.päivä joulukuuta 2018 160 vuotta

Rakennus, joka alunperin rakennettiin piirinlääkärille, toimii edelleen lounasravintolana sekä juhlapaikkana. Keskellä Wanha-Warkautta, kauniilla omalla pihapiirillä varustettu rakennus on harvinainen osa Varkauden historiaa.

----------------------------------------------------------------------

Lisää tiedotteita uutisarkistossa »